kr 269,00

Visittkort

Lag Visittkort
Lag visittkort
Lag visittkort
Lag visittkort
Lag Visittkort
Lag visittkort
Lag visittkort
Lag visittkort
  • Høykvalitetspapir 300 g
  • Selges i esker på 50 stk
  • Hvit eske medfølger
  • Fin overflate

Hva kjennetegner et godt visittkort?

Et av de beste verktøyene for å knytte kontakter, er å ha med seg et unikt visittkort som minner den nye kontakten din om hvorfor hen skal holde kontakten med nettopp deg. Det er et par ting du bør tenke på når du designer dine egne visittkort slik at kortet skal fylle funksjonen sin, og for at du huskes lenge etter at møtet er over.

Visittkortet ditt bør alltid være oppdatert med relevant og korrekt informasjon. Hvis visittkortet ditt har feil telefonnummer, kan det bidra til at kontakten får et negativt inntrykk av deg, ettersom det viser at du ikke er særlig nøye når det gjelder detaljer, og til slutt velger de da noen andre. Derfor bør du være nøye med å korrekturlese kortet før du legger inn en bestilling.

Hos smartphoto kan du trykke visittkort med bilde, og bildene fyller en viktig funksjon når det gjelder å minne den nye kontakten din om hvem hen hadde den gode samtalen med. Etter en messe er lommene ofte fylt med visittkort fra forskjellige aktører, og da kan det være bildet som avgjør om kontakten kommer til å ta kontakt med deg eller ikke. Det er også en fordel hvis bildet kan kobles til bransjen du er aktiv i, som f.eks. at bildet viser et portrett av deg med en hest hvis du er aktiv innen ridesport. Da blir bildet en påminnelse om hvilken tjeneste du tilbyr. En annen måte å minne den nye kontakten din om hvorfor de skal ta kontakt med deg, er å ha et slagord på kortet, noe som gjør visittkortet mer som et tilbud.

 

Format

Liggende 8,50 x 5,50 kr 269,00
Stående 5,50 x 8,50 kr 269,00
format

Bredde x høyde i cm

Lag Liggende Visittkort

Levering

Alle forsendelser pakkes i beskyttende emballasje og er tydelig merket.

1

Bestilt i dag?

Ja
2

Sendes

09.12.2019
3

Beregnet leveringsdato*

må. 16.12.2019
4

Fraktkostnad fra

kr 39,00

*Estimerte datoer. Datoene kan variere for bestillinger med flere produkter.