Fem originale måter du kan bruke kakeboksen din på

Denne kakeboksen holder kjeks og kaker friskere lenger. Det er en utrolig smart og original gave når du skal gi bort hjemmelagde fristelser.

Du kan lage din helt egen kakeboks med et vakkert fotografi eller et morsomt bilde. Du kan også sette på et Gaveetiketter eller et Små gavelapper på kakeboksen for å gjøre gaven komplett.

  • Metallboks med foto
  • Rund, kvadratisk, hjerteformet eller rektangulær metallboks med bilde
  • Førsteklasses fotokvalitet på metallboksen
  • Laget av metall med aluminiumsplate med trykk på
Lag en Kakeboks metall med foto

Men denne boksen er også en flott gave, selv om du ikke er amatørbaker.

Man kan gjøre så mangt med en enkel boks…

1. Du har allerede funnet den perfekte julegaven, men hvorfor ikke tenke større!

1. Du har allerede funnet den perfekte julegaven, men hvorfor ikke tenke større! 1. Du har allerede funnet den perfekte julegaven, men hvorfor ikke tenke større!

Du kan pakke en julegave i denne boksen, slik at innpakningen blir selve gaven. Å åpne en slik presang gir garantert dobbel glede.

Velg en rektangulær eller rund bokss, velg en stil fra vårt store designutvalg, legg til bilder, og du er ferdig! Du kan også velge å laste opp et eget bilde eller lage en collage.

2. Kjære fadder. 2017 var et fantastisk år!

Gi en oppsummering av året til faddere eller besteforeldre.

Velg ut de beste bildene fra året som gikk, trykk dem i retrostil eller i kvadratisk boks og velg de beste for å gjøre denne oppbevaringsboksen helt spesiell. Legg til tråd og miniklesklyper, så er gaven perfekt.

På denne måten kan mottakeren henge opp en «klessnor» med bilder av uforglemmelige øyeblikk.

2. Kjære fadder. 2017 var et fantastisk år!

3. Den komplette gaveboksen

Bruk et bilde på lokket som røper hva som befinner seg inni. På den måten trenger du ikke å gå gjennom alle for å finne det du leter etter. Her er noen ideer:

Førstehjelp til den distre
Førstehjelp til den distre

Lag et førstehjelpsskrin til en distre onkel. Ta et bilde av hele innholdet, og bruk det som lokk på gaveboksen. På den måten får du også en praktisk oversikt over hva som mangler etter bruk.

Førstehjelp til den distre
Hun drikker te om morgenen
Hun drikker te om morgenen

Fyll boksen med ulike teer, og finn et fint bilde som minner om te, eller kanskje et bilde at en teplantasje i Thailand. Og du kan selvfølgelig bruke samme idé for andre fristelser også.

Hun drikker te om morgenen
Kreative personer roter ikke, de er omgitt av ideer. Kreative personer roter ikke, de er omgitt av ideer.
Kreative personer roter ikke, de er omgitt av ideer.

Dersom mottakeren er en ihuga fan av krokket, liker å sy eller strikke eller har en annen hobby, kan du lage en oppbevaringsboks til utstyret deres. Bruk et bilde som viser hva som er inni, eller finn et fint bilde som illustrere hobbyen deres.

Kreative personer roter ikke, de er omgitt av ideer. Kreative personer roter ikke, de er omgitt av ideer.

4. Slik lager du en gjør-det-selv-pakke

Overrask håpefulle gartnere eller gourmetkokker i familien med en gjør-det-selv-pakke.

Pakke for matelskere
Pakke for matelskere

Finn en spennende oppskrift, og samle alle ingredienser i små bokser eller poser. Legg alt inn i boksen, og pynt det ferdige produktet med et fint bilde. Til en appetittvekkende jul.

Du kan også legge ved invitasjoner sammen med gjør-det-selv-pakken, slik at du kan komme og smake på resultatene.

Pakke for matelskere
Pakke med grønne fingre
Pakke med grønne fingre

Velg et utvalg frø til grønnsakshagen, og legg ved en kalender over når grønnsakene kan sås og høstes. Gaven er perfekt for hageglade venner som liger å planlegge hagen.

Pakke med grønne fingre

5. Gir kjæreste eller barn en opplevelse i gave

Du kan pakke inn billetter til en helgetur sammen med kjæresten eller billetter til Disneyland sammen med barna i en helt personlig minneboks.

Finn et fint bilde av reisemålet, og legg ved reisehåndbok, kart og/eller ordbok. Senere kan du bruke boksen til å oppbevare minner fra turen. De beste bildene kan du lime inn i et lite album, samtidig som du også får plass til gamle billetter, skjell, postkort og lignende i boksen. Senere kan du mimre om turen så ofte du vil.

5. Gir kjæreste eller barn en opplevelse i gave